Klanten vertellen

Ronnie is betrouwbaar in de samenwerking

Ik heb Ronnie leren kennen als iemand met veel kennis van zaken, een ontwikkelaar die kan communiceren in begrijpelijke taal en die geduldig, klantgericht en betrouwbaar is in de samenwerking.
Rene Vlak

Rene Vlak

webcoordinator bij SOMO

Site gehackt!

Mijn site was gehackt. Ronnie heeft hem snel en professioneel weer gefikst. Zo simpel is het! Van harte aanbevolen dus.
Imre Végh

Imre Végh

International Trainer, Coach and Moderator at Project Wisdom

Webshop FlatFlowers.nl

Ronnie Stevens van Studio Zoo heeft meerdere sites voor me gemaakt. Als ontwerper loop ik bij webdevelopers vaak tegen esthetische beperkingen aan. Met Ronnie kom ik er altijd uit. Ook fijn: hij reageert heel snel als ik om een aanpassing vraag. En daarnaast is hij een mooi mens, waar je verrassende gesprekken mee kunt hebben :)
Suseela Gorter

Suseela Gorter

Eigenaar Webshop FlatFlowers.nl

Ronnie heeft een vriendelijke, klantgerichte en geduldige houding.

Hij kan zich goed inleven in de klant en neemt indien nodig de rust en tijd om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast is hij betrouwbaar en flexibel ingesteld, wat samenwerken aan een project een groot succes maakt.
Bo van Alst

Bo van Alst

Head of Content at 5miles

I highly recommend his work!

Ronnie is a true partner to anyone building a virtual presence or digital product. He guides clients with strong technical knowledge, an availability to the creative process and a willingness to enrich his own tools if needed. I highly recommend his work!
Nina Nisar

Nina Nisar

Integral Professional Coach @ninanisar.com

Werken met Ronnie voelt net als trainen

Ik heb Ronnie op de aikido mat leren kennen als een dynamisch, easy going en teder persoon. Recent heeft hij een website voor me gebouwd. Werken met Ronnie voelde net als trainen. Hij luistert en reageert, vindt altijd de beste oplossing, respecteert mijn wensen en accepteert veranderingen. En dat alles met een positieve energie en binnen de gestelde tijd! Ik beveel hem zeer aan als website bouwer.
Anya van Til

Anya van Til

Eigenaar reiki-aikido-meditation.com