Een nieuwe webshop

Je hebt een webshop nodig. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Zelf bouwen? Iemand inhuren? Maar wie dan?

Nou, je zoekt mij!

Een webshop is een redelijk complex stuk software. Zo heb je producten, variaties op deze producten met een eigen prijs, verzendkosten die variëren per product en locatie, digitale producten, voorraadbeheer, order-afhandeling, betaalmodules enz…

Gelukkig zit dit allemaal ingebouwd in WooCommerce, de meest gebruikte gratis webshop toevoeging aan WordPress. Het hoeft dus niet gebouwd te worden.

Maar hij moet ook mooi uitzien, en natuurlijk werken op elk apparaat, van desktop computer tot kleine smartphone. En de shop moet geheel naar jouw wensen worden geconfigureerd. Verder moet de shop beveiligd zijn. Veilig voor de bezoeker met een SSL-Certificaat en beschermt tegen hacks. Het gaat tenslotte om jouw winkel.

Ik help je snel je professionele webshop in de lucht te krijgen.

Eindelijk meer omzet.  

Dus? Wat wil je nou eigenlijk zeggen Ronnie?

Eh, nou, je kunt dus gewoon bij mij terecht. Ik bouw webshops, van kleine mini-shops met 5 producten tot middelgrote shops met honderden of zelfs duizenden producten.

En ik bouw de shop met een bestaande thema, of met een geheel naar wens gebouwde vormgeving.

Ronnie Stevens van Studio Zoo heeft meerdere sites voor me gemaakt. Als ontwerper loop ik bij webdevelopers vaak tegen esthetische beperkingen aan. Met Ronnie kom ik er altijd uit. Ook fijn: hij reageert heel snel als ik om een aanpassing vraag. En daarnaast is hij een mooi mens, waar je verrassende gesprekken mee kunt hebben 🙂

Suseela Gorter

Eigenaar Webshop FlatFlowers.nl

Ik zorg verder dat je webshop goed beveiligd is. En dat er backups zijn. En dat ie altijd up-to-date is. En je kunt me altijd mailen of bellen met vragen. Hoef jij je geen zorgen te maken over hackers. Kun jij je richten op de verkoop van je producten. 

Hoe gaat dat in de praktijk, zo’n webshop bouwen?

We starten met een vrijblijvend voorgesprek:

 • we bespreken de wensen
 • we kijken wat er al is: 
  • start je vanaf nul of is er al een shop die moet worden omgezet? 
  • heb je al productfoto’s?
  • wat ga je verkopen?
  • aan wie? In Nederland? Europa? De wereld?
  • wat zijn je wensen met betrekking tot vormgeving
 • dan krijg je van mij binnen een dag een offerte, in heldere leesbare taal. Met algemene voorwaarden die geheel standaard volgens de branchevereniging zijn opgesteld.
 • En wil je in de toekomst weg om wat voor reden dan ook, dan help ik met het verhuizen van je website.

Als je akkoord gaat, plan ik de bouw gelijk in. Ik bouw de webshop op een test-server, waar je de shop kunt vullen en testen. Als de shop dan klaar is wordt deze live gezet op de uiteindelijke domeinnaam. 


Meer weten?

Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden! Dan maken we telefonisch kennis. Kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Als je het formulier invult, bel ik je binnen een werkdag terug.

Nog niet overtuigd? Kijk rustig in mijn voorbeelden of lees wat andere klanten over mij vertellen.