Een professionele website voor je bedrijf.

Zoo is gespecialiseerd in complete eCommerce en eLearning oplossingen

Een professionele website sluit aan op je business

De laatste jaren zijn steeds meer bedrijven hun business online gaan brengen. De twee meest toegepaste oplossingen zijn eCommerce (webshops) en eLearning systemen, ook wel LMS genoemd.

In eigen beheer of toch in ’the Cloud’

Zowel voor eCommerce als voor eLearning zijn er tal van gehoste oplossingen mogelijk. Vaak is dit een eerste goede oplossing voor starters. Maar als je business groeit, loop je al snel tegen de grenzen aan van die systemen. Als je business niet in het maatpak van de oplossing past, kun je niet verder. Daarnaast zijn de Cloud-oplossingen op de langere termijn veel duurder.

WordPress en WooCommerce: eCommerce

WooCommerce is een van de meeste toegepaste uitbreidingen op WordPress, met meer dan 6,5 miljoen webshops. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden, koppelingen met betaalproviders en pakketbezorgers is WooCommerce DE oplossing voor de Business-to-Business of Business-to-Consumer webshops.

WordPress en LearnDash: eLearning

Sinds de lockdowns door de COVID-19 crisis zijn steeds meer ondernemers en coaches hun leertrajecten online gaan aanbieden. LearnDash is een uitgebreide oplossing voor e-Learning. Met LearnDash kun je online cursussen inrichten, groepen of individuen toegang geven, combineren met WooCommerce om de cursussen te verkopen, en zelfs de trainingen delegeren aan groepsleiders of cursusleiders.

Eerste fase: de business analyse

Het eerste deel van het traject beslaat een diepte-analyse hoe je business online moet functioneren.

Hieruit volgt een offerte voor de daadwerkelijke bouw van de web omgeving. Inclusief een bijpassende SLA om de voortgang van online business te garanderen.

Tweede fase: de applicatie bouwen

Initieel wordt een eerste prototype offline gebouwd en gepresenteerd. Daarna wordt de applicatie in een staging omgeving live gebracht en verder gebouwd. Hier krijg je als klant toegang toe om de voortgang te zien en feedback te leveren.

Derde fase: testen, testen, testen

Als de applicatie ver klaar is, wordt deze online gezet op een test-server. Door meerdere personen de website te laten testen, komt er vaak nog veel feedback terug die zorgt voor een laatste afwerking

Finale fase: live

Als alle flaws zijn verholpen, en de gebruikerservaring is geoptimaliseerd, gaat de website live. Vanaf nu gaat het benodigde SLA lopen, en wordt er support geleverd bij vragen en problemen.

Wil je weten of ik je kan helpen? Bel of mail me om je wensen te bespreken.

Mobile First

Het merendeel van de websites worden bekeken op mobiele apparaten van rond de 200 euro. De website moet vooral op deze apparaten goed werken.

Daarnaast is een eerste indruk van cruciaal belang. Gemiddeld blijft een bezoeker 2 seconden op de eerste pagina voor hij door klikt of weg klikt. De belangrijkste boodschap moet het liefst binnen 1 seconde in beeld staan. Hoe sneller de website, hoe hoger klanttevredenheid zal zijn.

Mobile First: geoptimaliseerd voor goedkope mobiele apparaten

Snel: de producten moet snel worden geladen

Overzichtelijk: eCommerce en eLearning oplossingen moeten op mobiel goed bruikbaar zijn

Support Contract (SLA)

Afhankelijk van wat er nodig is wordt er een Support Contract aangeboden. Hierin zit altijd de hosting op 1 van onze servers, het up-to-date en veilig houden van je website en het maken van dagelijks meerdere backups.

Daarnaast is het mogelijk om support te krijgen op de werking en configuratie van de applicatie.

Systeemonderhoud, updates en backups

Support per e-mail, chat en/of telefoon