Nieuwe website

Je wilt een nieuwe website. Die vorige is alweer wat jaartjes oud, en dat zie je. Hij voldoet niet meer aan de huidige maatstaven, werkt niet op mobiel, heeft geen veilige verbinding. Noem maar op. Of je wilt eindelijk eens dat je site ook bezocht wordt.

Samen kunnen we je wensen voor de website in kaart brengen. Door goed te kijken naar wat er werkelijk nodig is, kan onnodig werk en onderhoud worden voorkomen. Goedkoop is niet altijd duurkoop, maar kan het zeker wel worden. Een goede analyse is dus waar we mee starten.

Samen werken

In het hele traject werken we samen om je gewenste site binnen budget en binnen de gewenste levertijd in de lucht te krijgen. Ik bouw de site op een test-server, waar je toegang toe krijgt om aan de content te sleutelen, en je kritische blik op de vormgeving los te laten. En als je uiteindelijk tevreden bent, zet ik de site online en zorg ik dat ie optimaal beveiligd is. En ik zorg dat ie altijd up-to-date blijft, zodat hackers geen kans krijgen.

Websites die ik bouw, zijn altijd zo optimaal mogelijk gemaakt. Dat betekent: geen onnodige plugins, dus geen onnodige code, en dus ook geen onnodige laadtijd.

Ik heb Ronnie op de aikido mat leren kennen als een dynamisch, easy going en teder persoon. Recent heeft hij een website voor me gebouwd. Werken met Ronnie voelde net als trainen. Hij luistert en reageert, vindt altijd de beste oplossing, respecteert mijn wensen en accepteert veranderingen. En dat alles met een positieve energie en binnen de gestelde tijd! Ik beveel hem zeer aan als website bouwer.

Anya van Til

Eigenaar reiki-aikido-meditation.com

Waarom zou ik niet zelf de site bouwen?

WordPress is een prachtig webbouw systeem. Een niet-technisch iemand kan hiermee in no-time een website neerzetten die er mooi uitziet. Maar ik kijk en werk ‘onder de motorkap’. Heel veel WordPress websites zijn niet goed beveiligd, zitten vol met onnodige plugins, worden niet bijgehouden en zijn veel te traag met laden. Ondanks dat het zo eenvoudig lijkt, heb je voor een professionele website een behoorlijke hoeveelheid technische kennis nodig. En die heb ik.

Less is more. Dat is mijn motto. Dat noem ik ‘de zen van een website’. Tenslotte worden er meestal maar wat plaatjes en tekst getoond en wil de bezoeker vooral niet wachten tot je site is geladen.

Ik bouw al 25 jaar websites.
Je zou kunnen zeggen: ik weet waar ik over praat. 


Meer weten?

Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden! Dan maken we telefonisch kennis. Kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Als je het formulier invult, bel ik je binnen een werkdag terug.

Nog niet overtuigd? Kijk rustig in mijn voorbeelden of lees wat andere klanten over mij vertellen.