Over mij, Ronnie Stevens

Wil je eindelijk een goeie website?
Of een nieuwe webshop?
Of ben je vastgelopen met je WordPress installatie en op zoek naar een expert die je kan helpen?

Dan moet je bij mij zijn. 

Voorheen bouwde ik een website, en nam ik weer ‘afscheid’ tot er een probleem opdook. Dan trok de klant wel weer aan de bel.

Nu ga ik een langdurige relatie aan met jou. Ik bouw je website, ik onderhoud je website, en je kunt altijd terecht met je vragen. 

Even op een rij wat ik doe: 

  • Nieuw: ik bouw nieuwe websites en webshops met WordPress en WooCommerce en blijf deze onderhouden.
  • Bestaand: ik neem je bestaande website of webshop in beheer, maak hem veilig en geef antwoord op al die vragen die maar blijven knagen
  • Consult: je hebt een website en wilt eenmalig een advies of een aanpassing. Ook als je WordPress website is gehackt kan ik je helpen.

Waarom zou je met mij werken?

Er zijn tenslotte zoveel website bouwers. Zelfs je nichtje kan een WordPress website voor je in elkaar zetten. Of het lukt je zelf wel. 

Als je je website door mij laat bouwen en/of beheren, weet je dat: 

  1. je website goed beveiligd is
  2. je vragen aan een expert kunt stellen, en antwoord krijgt
  3. tot wel 60 dagen backups klaar staan om terug te zetten
  4. advies krijgt hoe je je site het beste kunt inrichten

Opleiding

  • Havo met een gemiddelde score afgerond (1987)
  • Kunstacademie als vrij beeldend kunstenaar met pijn en moeite afgerond (1992)
  • Volledig autodidact website bouwer sinds 1997, vele tientallen websites gebouwd

De combinatie van een visuele opleiding met autodidact websitebouwer en programmeur geeft mij de geweldige combinatie dat ik zowel heel technisch ben, als de taal van vormgevers begrijp. 

Ervaring

Sinds 1997!

Ik ben als zelfstandig website bouwer gestart in 1997. Dat is dus 25 jaar geleden. En ik ben nooit meer gestopt. Ik heb ervaring in verschillende programmeertalen zoals PHP, Python en JavaScript, en beheers als geen ander CSS, HTML, MySQL, Git. Daarnaast veel ervaring met hosting-configuraties, Apache, Nginx, Redis, Django, Wagtail, Linux, Photoshop en ga zo maar door. Waar je in 25 jaar niet allemaal aan toe komt.

Voorheen lange tijd een kantoorruimte gehuurd, met een apart server hok, printers, ruimte voor 4 andere personen om mee te werken, een keuken etc. Maar nu alles heel compact, met een twee laptops, een bureau en een snelle internet verbinding. Gewoon thuis. Want meer heb ik niet nodig. Hoef ik ook geen lasten door te berekenen aan mijn klanten.

Een greep uit mijn klanten in die afgelopen 25 jaar, de meeste sites zijn allang niet meer van mij uiteraard

Prive

In mijn privé leven ben ik vader van twee pubers, besteed ik dagelijks tijd aan piano spelen, loopt aikido als een rode draad door mijn leven en ga ik graag wandelen door de Veluwse bossen boven Arnhem, waar ik al lopend naar toe kan. Kijk ook eens op de website van Aikido aan de Rijn.

Meer weten?

Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden! Dan maken we telefonisch kennis. Kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Als je het formulier invult, bel ik je binnen een werkdag terug.

[wpforms id=”408″ title=”false”]

Nog niet overtuigd? Kijk rustig in mijn voorbeelden of lees wat andere klanten over mij vertellen.